Don't Read

Berapa ramai orang bandaraya kat sini yang tension,, lemau dan tepu akibat kesibukan harian?

Hari hari hadap jem, bangunan, lif, asap kereta, lepas tu keluar

pagi balik malam. bali dah penat, sampai rumah tido dan esok

ulang hari hari sampai abg Jamil mampus.

Lama lama performance keje pun down, dah jadi malas nak buat kerja, nangis tepi tembok sebab stress. hujung minggu ada 2 hari je nak balik kampung ke, jumpa boypren ke nak layan diri sendiri.

Last last sekali, duk umah layan tido. Saya pun mcm dulu mcm

korang, stress je. So setiap bulan saya akan cari nature, masuk

hutan, cari sungai dan buat benda yang boleh lepaskan geram.

Baru lah balik masuk opis dah segar badan dan minda, recharge orang cakap. baru kepala boleh nak pikir sikit.

Paling baik dan best sekali layan

camping dan rafting, semua lengkap, dapat layan hutan, sungai, jerit kuat kuat lepas geram, nak kutuk bos, nak henyak bos pun boleh. nak masuk hotel,bangunan lagi, bukan boleh buat apa, dalam bilik je.

Nak layan semua tu nak kena ada

kalau korang datang sini, bawak

badan je, semua dah siap, tak

yah nak pening pening kepala. Buat

apa korang beli, bukan nya

nak outing setiap hari. Datang layan, amik2 gambar balik, dah setel.

Kalau biasa nak camping nak kena kemas, pasang bukak tutup, balik nak kena bersih kan, sini semua dah siap. kat sini boleh la nak layan pelampung, kayuh basikal, main volleyball ,pingpong, semua nya free.

Yang paling best dan paling ramai semestinyalah layan rafting, yang pasti korang lupa masalah serabut tu.

Takut ??? Jangan risau sini semua well train dan budak paling kecik kami bawak umur 5 tahun pun layan benda ni, sikit pun tak takut..

Kenapa kena cuba dengan kami?

Kerana saya dulu pun mcm korang stress je keje dan dah jadi kepakaran saya unutk bantu orang bandaraya menghilangkan stress dengan menikmati alam semula jadi dengan cara

campingdan rafting tanpa perlu

bersusah payah dan bawak alatan.

Datang, layan tido dan balik.

Best viewed in Chrome Browser. Login to AVANA Dashboard.
Copyright Reserved 2023
Powered with
by AVANA
Click Below To Share